Me-Time-Out

Een dag op het water speciaal voor jou…

Een exclusieve en onvergetelijke dag op een zeilboot waar je ruimte gaat maken om te ‘zijn’ en gericht aandacht gaat geven aan jezelf en je innerlijke kompas.

Een volledig verzorgde dag inclusief individuele coaching.

Aan het eind van de dag stap je vol inspiratie met een grote glimlach en een boost aan levensenergie weer van boord!

Leven vanuit flow, geïnspireerd door de zee

Vanuit flow leven is het fijnste wat er is. Je bepaalt je eigen koers en beweegt vol vertrouwen mee met de golven die je tegenkomt.

Echter geeft een steeds drukker wordende prestatiemaatschappij met veel externe prikkels ons het gevoel dat we veel moeten en worden geleefd. Uit enthousiasme stroomt de agenda toch weer vol, rennen we van het ene naar het andere en staan we vaker ‘aan’ dan ‘uit’.

Daarbij komt dat we getraind zijn om alles met ons hoofd op te lossen en te controleren, waarbij we lichaam en intuïtie meestal vergeten. Alle wijsheid en antwoorden zitten in onszelf!

Het is vaak lastig om écht ruimte te maken voor jezelf, zonder van alles te moeten. Terwijl je van binnen weet dat dat het enige is wat nodig is: Bewust ruimte maken en gericht aandacht geven. Dan kun je leven vanuit flow.

Wil jij ook meer leven vanuit een natuurlijke flow?

Me-Time-Out

Me-Time = tijd voor jezelf, maar dan écht. Ruimte maken voor alles waar je in het dagelijkse leven niet aan toe komt. Van die gedachten die af en toe langsflitsen, maar waar je zelden écht de tijd voor neemt.

Time-Out = Een pauze van al je dagelijkse bezigheden, rollen en verwachtingen. Van je agenda die zichzelf zo snel lijkt te vullen. Een telefoon die de hele dag door aandacht vraagt. Top. Pauze. Rust.

Me-Time-Out = Een exclusieve en onvergetelijke dag op een zeilboot waar je ruimte gaat maken om te ‘zijn’ en gericht aandacht gaat geven aan jezelf en je innerlijke kompas.

We gaan samen ruimte maken voor jezelf, zodat je ervaart hoe het is om te zijn in het moment. We gaan afstemmen op jouw innerlijke kompas, en je zult merken dat je exact weet welke koers je wilt gaan varen.

Samen kunnen we onderzoeken wie of wat jij nodig hebt om met vol vertrouwen die koers vast te houden en in flow te genieten van jouw leven. Want hé , je hoeft het niet alleen te doen!

Zin om aan boord te stappen? En aan het roer te staan van je eigen leven?

Waarom Me-Time-Out

Elke keer als ik aan boord stap van een zeilboot, gebeurt er iets bijzonders. Mijn hoofd, mijn lichaam, mijn hele systeem lijkt tot rust te komen. Ook tijdens instructie geven op kajuitjachten, merkte ik dat mensen aan boord het heerlijk vonden om niet alleen te leren zeilen, maar ook even helemaal weg te zijn.  Telefoon weg en volledig zijn in  het moment.   

Op onze zeilreis van negen maanden heb ik ervaren wat stilte met me kan doen. Waar ik van te voren behoorlijk tegen op kon zien, dagen achter elkaar alleen meer zee om me heen, bleek achteraf misschien wel het meest waardevolle. Er was heel veel ‘me-time’: veel tijd en aandacht voor en met mezelf. Veel minder afleiding van de dagelijkse drukte in Amsterdam, meer tijd om te lezen en schrijven en ook om te kletsen en reflecteren met Koen. Zo werden mijn patronen en verlangens vanzelf steeds meer zichtbaar.

Tijdens de reis ontstond de droom om zeilen en coachen op zelfontwikkeling te gaan combineren. Zo ontstond het idee van Me-Time-Out. En de dagen zijn magisch!

We gaan aan de slag met thema’s als innerlijke vrijheid, authenticiteit en mogen zijn wie je diep van binnen wilt zijn. We varen samen in stilte over het IJ, je gaat schrijven wat je achter je wilt laten in de sluis, en komt tot mooie nieuwe inzichten die meer rust en vertrouwen geven om het leven ten volste te leven.

Aankomst op de Azoren na 15 dagen op zee
  • Vertrekhaven: Marina Amsterdam
  • Max 4 deelnemers
  • Inclusief bio lunch
  • van ca. 9.30 – 17.00
  • investering 800 euro incl btw