Iris

Mijn missie is anderen helpen op het pad van persoonlijke groei, zodat ze mens mogen zijn met alles wat daarbij hoort. Om zo vanuit liefde te leven en de wereld een stukje mooier te maken.

About me…

Hi! In november 2012 ben ik dit blog begonnen, omdat ik het heerlijk vind om mijn gedachten en ervaringen op te schrijven en te delen met de rest van de wereld.

Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot een podcast, coaching en trainingen. Eigenlijk probeer ik zoveel mogelijk mijn eigen flow te volgen in het leven. Zolang het met verbinden, inspireren en creëren te maken heeft, ben ik blij :).

Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar drijfveren en vraag ik me continu af waarom mensen doen wat ze doen. Waarom doe ík wat ik doe en waar word ik eigenlijk gelukkig van? Hoe kan ik andere mensen hiermee inspireren? Cursussen volgen, bloggen, een boek schrijven, zoveel mogelijk zeilen en sinds 2014 aan de slag als docent bij International Lifestyle Studies.

Ik schrijf eigenlijk over alles wat ik meemaak en wat mij bezig houdt. Zoals nanny zijn in Tanzania, schipperen in Griekenland, 100 dagen Sportrusten, het herschrijven van een boek over chronische vermoeidheid, keuzestress, prestatiedruk, faalangst, dromen en dagelijkse dingen. En uiteraard over het verwezenlijken van dromen, zoals een lange tijd samen op het water leven en de wereld te ontdekken. Van september 2017 tot juni 2018 heb ik samen met mijn vriend Koen rond gezeild. Meer informatie en verhalen hierover vind je onder het kopje Immaqa op reis. Als je gewoon door mijn blogs heen wilt scrollen, kan dat hier. 

Door onze reis ben ik gaan inzien dat het leven niet één stijgende lijn is, maar meer een opeenvolging van avonturen. Inmiddels zijn er verschillende avonturen in volle gang:

  • Coachen en zeilen combineren in *Me-Time-out*!
    Een dag op een zeilboot, ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke groei.

  • De Podcast ‘Mens zijn, hoe doe je dat?’
    Misschien wel het makkelijkste en tegelijk moeilijkste wat er is…

  • Coaching en training ~Let’s Flow!~
    Op aanvraag geef ik 1-op-1 coaching, coachtrajecten en (online) trainingen over persoonlijke groei en flow

Veel plezier met lezen, en mocht je ergens vragen over hebben of een keer een cappuccino willen drinken, laat het me gerust weten!

Liefs, Iris